O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le aofa'i o le gaosiga i totonu o le atunu'u o meafaigāluega hemodialysis, ma o lo'o fa'atupula'ia pea le mana'oga

Hemodialysis ose fa'atekonolosi fa'amamā toto in vitro, o se tasi lea o auala e togafitia ai fa'ama'i fa'ama'i fa'ai'uga.E ala i le sasaina o le toto i totonu o le tino i fafo atu o le tino ma pasi atu i le extracorporeal circulation device ma se dialyzer, e mafai ai e le toto ma le dialysate ona fesuiai mea e ala i le dialysate membrane, ina ia oʻo atu le tele o vai ma metabolites i totonu o le tino. dialysate ma faʻamamaina, ma faʻavae ma calcium i totonu o le dialysate ulu atu i le toto, ina ia ausia le faʻamoemoe o le faatumauina o le vai, electrolyte ma le paleni o le acid-base o le tino.

I tausaga talu ai nei, o le numera o tagata gasegase o le hemodialysis i Saina ua faateleina i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le tele o manaoga o avanoa ua mafua ai le televave o le atinaʻeina o le maketi o le hemodialysis a Saina.I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le lagolago o faiga faʻavae ma le alualu i luma o tekinolosi, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻaogaina o masini hemodialysis i totonu o aiga, ma o le faʻaogaina o le hemodialysis ile fale e faʻamoemoe e faʻataunuʻuina.

E mana'omia le fa'aleleia atili o le fa'avasegaina o oloa fa'apitoa

E tele ituaiga mea fa'amama toto ma mea e fa'aaogaina, aemaise lava masini fa'amama toto, fa'amama toto, paipa fa'amama toto ma le pauta fa'amama toto (suavai).Faatasi ai ma i latou, o le masini fa'amama toto e tutusa ma le 'au o mea uma fa'amama toto, aemaise lava e aofia ai le tu'uina atu o le suavai fa'amama toto, fa'aogaina o le toto ma le ultrafiltration system e pulea ai le fa'amama.O le dialyzer e masani ona faʻaaogaina le faʻavae o le semipermeable membrane e fesuiaʻi ai mea i le va o le toto o le tagata maʻi ma dialysate e ala i le faʻamamaina o le membrane dialysis.E mafai ona faʻapea o le membrane dialysis o le vaega pito sili ona taua o le dialyzer, lea e aʻafia ai le aafiaga atoa o le hemodialysis.Ole paipa fa'amama toto, e ta'ua fo'i ole extracorporeal circulation blood circuit, ose meafaigaluega e fa'aaogaina e fai ma alatoto ile fa'agasologa ole fa'amamāina ole toto.O le pauta o le hemodialysis (suavai) o se vaega taua foi o le faagasologa o togafitiga o le hemodialysis.O ana mea fa'apitoa e fai si maualalo, ma o le tau o felauaiga o le vai fa'amama toto e maualuga.Ole pa'u fa'amama toto e sili atu ona faigofie mo felauaiga ma le teuina, ma e mafai ona sili atu ona fetaui ma le fa'aogaina o le fa'aogaina o le suavai a fa'alapotopotoga fa'afoma'i.

E tatau ona maitauina o masini fa'amama toto ma masini fa'amama toto o ni oloa maualuga i le filifili alamanuia hemodialysis, fa'atasi ai ma pa puipui fa'apitoa.I le taimi nei, o lo'o fa'alagolago tele i oloa mai fafo.

Ole malosi ole mana'oga e una'ia ai le fua ole maketi e oso vave

I tausaga talu ai nei, o le numera o tagata gasegase hemodialysis i Saina ua faʻateleina vave.O fa'amaumauga mai le fa'amama toto a le atunu'u fa'amatalaga fa'amatalaga fa'amatalaga (cnrds) o lo'o fa'aalia ai o le numera o tagata mama'i hemodialysis i Saina ua fa'atupula'ia mai le 234600 i le 2011 i le 692700 i le 2020, fa'atasi ai ma le fua fa'atatau o le tuputupu a'e fa'aletausaga e sili atu i le 10%.

E maitauina le siisii ​​o le numera o tagata gasegase o le hemodialysis ua mafua ai le televave o le atinaʻeina o fale gaosi oloa i Saina.Na aoina e le Matagaluega numera a Zhongcheng le 4270 faʻamaumauga manumalo o meafaigaluega hemodialysis mai le 2019 i le 2021, e aofia ai le 60 ituaiga, ma le aofaʻi o faʻatauga e 7.85 piliona yuan.O faʻamaumauga foʻi o loʻo faʻaalia ai o le tau o le manumalo i maketi o masini hemodialysis i Saina ua siitia mai le 1.159 piliona yuan i le 2019 i le 3.697 piliona yuan i le 2021, ma o le tulaga tau alamanuia ua oso i luga atoa.

A fua i le tulaga manumalo i tauofoga a ituaiga eseese o meafaigaluega hemodialysis i le 2021, o le aofaʻi o sea maketi o oloa pito i luga e sefulu ma le aofaʻi na manumalo i tauofoga e 32.33%.Faatasi ai ma i latou, o le aofaiga atoa o le tauofo manumalo o le 710300t meafaigaluega hemodialysis i lalo o Braun o 260miliona yuan, faʻavasega muamua, faʻamaumauga mo le 11.52% o le maketi, ma o le numera o le manumalo o le 193. O le 4008s version V10 oloa na mulimulitaʻia, o Fresenius. e tusa ma le 9.33% o le maketi.O le tau manumalo o le tauofoga o le 201 miliona yuan, ma le numera o le tauofo manumalo e 903. O le lona tolu sili ona tele sea maketi o le dbb-27c faʻataʻitaʻiga oloa a Weigao, faʻatasi ai ma le tau manumalo o le 62 miliona yuan ma le numera manumalo o le 414 fasi pepa. .

O lo'o fa'aalia mai faiga fa'alotoifale ma feavea'i

Fa'aosoina e faiga fa'avae, mana'oga ma tekonolosi, o le maketi o le hemodialysis a Saina o lo'o tu'uina mai ai faiga tetele nei e lua.

Muamua, o le a faatelevaveina le suitulaga o meafaigaluega autu.

Mo se taimi umi, o le tulaga faʻatekinisi ma le faʻatinoga o oloa a le au gaosi masini hemodialysis a Saina o loʻo i ai se va tele ma faʻailoga mai fafo, aemaise lava i le tulaga o masini faʻamama toto ma dialyzers, o le tele o sea maketi o loʻo nofoia e ituaiga mai fafo.

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻatinoina o le faʻaogaina o masini faʻafomaʻi ma le faʻaulufaleina o faiga faʻavae, o nisi o atinaʻe meafaigaluega hemodialysis i totonu o le atunuʻu ua ausia atinaʻe fou i tekinolosi gaosiga, faʻataʻitaʻiga pisinisi ma isi itu, ma o loʻo faasolosolo malie le faʻatupulaia o le maketi o masini hemodialysis.O ituaiga taʻutaʻua i totonu o le atunuʻu i totonu o lenei fanua e masani lava ona aofia ai Weigao, Shanwaishan, baolaite, ma isi. fa'atauga, ma fa'aleleia atili le pipii o tagata fa'atau.

Lona lua, ua avea le hemodialysis a le aiga ma togafitiga fou. 

I le taimi nei, auaunaga hemodialysis i Saina e tele lava ina saunia e falemai a le malo, nofoaga tumaoti hemodialysis ma isi faalapotopotoga faafomai.O fa'amaumauga a le Cnrds o lo'o fa'aalia ai le si'itia o le numera o falema'i i Saina mai le 3511 i le 2011 i le 6362 i le 2019. E tusa ai ma fa'amaumauga a le Shanwaishan, e fa'avae i luga o le fa'atatauga o nofoaga ta'itasi o le hemodialysis o lo'o fa'apipi'iina i masini fa'amama toto e 20, e mana'omia e Saina le 30000 nofoaga mo le hemodialysis. ina ia fa'amalieina mana'oga o lo'o iai nei, ma o lo'o tele pea le va o mea faigaluega mo le hemodialysis.

Pe a faʻatusatusa i le hemodialysis i faʻalapotopotoga faʻafomaʻi, o le hemodialysis i le fale o loʻo i ai le lelei o le taimi fetuutuunai, tele taimi, ma e mafai ona faʻaitiitia ai faʻamaʻi pipisi, lea e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le tulaga o le soifua maloloina o tagata mamaʻi, faʻaleleia atili o latou olaga ma avanoa toe faʻaleleia.

Ae ui i lea, ona o le lavelave o le faʻagasologa o le hemodialysis ma le tele o eseesega i le va o le siosiomaga o le aiga ma le siosiomaga falemaʻi, o le faʻaogaina o mea faigaluega hemodialysis o loʻo i ai pea i le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.E leai se oloa feavea'i mo le hemodialysis i totonu o le maketi i luga o le maketi, ma e umi se taimi e iloa ai le lautele o le faaaogaina o le hemodialysis aiga.


Taimi meli: Au-05-2022